The Test Kitchen – Cape Town

The Test Kitchen by Luke Dale Roberts

The Test Kitchen by Luke Dale Roberts

Os amantes da gastronomia celebram quando, muitas vezes após uma espera de um mês, conseguem uma tão sonhada mesa no restaurante, à espera de uma refeição excepcional. Não é nenhuma surpresa que este restaurante, célebre pelo chef Luke Dale-Roberts e, eleito com muitos méritos, pela terceira vez, como o Melhor Restaurante do Ano, esteja na ista dos 50 melhores do mundo.

Incorporando sabores do Sul Africano e alguns toque asiáticos, cada prato é tecnicamente preciso, totalmente original e bonito de se ver. Mais importante – cada prato, criado sob o olhar atento do chefe de cozinha Ivor Jones, é delicioso.

O risotto grelhado com missô e shiitake é cheio de sabores asiáticos, habilmente pensado:  uma delícia bem equilibrada e bem apresentada. Destaque também para o Fois Gras único e a gazela grelhada, especialidades da casa.

Uma extensa lista de vinhos com uma excelente seleção de opções locais. O Sommelier Wayve Kolevsohn fornece um serviço profissional e recomendações com base em seus conhecimentos.

Um local imperdível com uma decoração estilo cidade grande:  Nova Iorque ou Copenhagen. Mas, que o chef faz questão de avisar que estamos em Cape Town, sua cidade do coração.

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The Test Kitchen – Cape Town

The Test Kitchen by Luke Dale Roberts

The Test Kitchen by Luke Dale Roberts

Food lovers celebrate when, often after waiting a month, can get their dreamed table in the restaurant, waiting for an exceptional meal. It’s no surprise that this restaurant, famous for chef Luke Dale-Roberts and honored with many awards, for the third time, as the Best Restaurant of the Year, is in the top of 50 restaurants in the world list.

Incorporating flavors of South African culture and some Asian touch, every dish is technically accurate, totally unique and beautiful to see. More important – each dish, created under the watchful eye of head of Ivor Jones cuisine is delicious.

The grilled shiitake risotto with miso and full of Asian flavors is expertly thought: a well-balanced and well presented delight. Highlights also include the Fois Gras and the grilled springbok, house specialties.

An extensive wine list with an excellent selection of local options. The sommelier Wayve Kolevsohn provides professional service and recommendations based on his knowledge, all for the clients.

A hotspot with a decor styled as New York or Copenhagen. But the chef makes sure to let you know that we are in Cape Town, a city of his heart.

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